Norsk Tattoo Union

(in norwegian)

Jeg vil gjerne bruke muligheten til å skryte litt av Norsk Tattoo Union, som jeg faktisk var med på å starte opp, sammen med Pero fra Lucky 7 og Kari fra Memento Tattoo, og nå er stolt medlem av.

“Norsk Tattoo Union er en forening for tatovører i Norge, vi har som hensikt å arbeide for bransjens beste, såvel som for kundens trygghet.”

“Medlemsskap i N.T.U. er ikke et kunstnerisk kvalitetsstempel, men derimot plikter våre medlemmer seg til å følge de retningslinjer N.T.U. mener er nødvendige for å skape trygghet for kunden, tatovøren og bransjens beste.”

Nettsiden http://www.norsktattoounion.org inneholder veldig mye bra informasjon til oss tatovører, dere kunder og gode råd til dere som drømmer om å bli tatovør.

Du kan lese om nyhetene her: http://www.norsktattoounion.org/Nyheter.html, som inneholder masse spennende nytt, som f.eks at Norsk Tattoo Union, sammen med Joachim Olsen fra For Evig Og Alltid i Moss, klarte å få tatovering til å bli godkjent som kunst. Helt utrolig innsats!

Her finnes også et forum, hvor du kan lese debatter og spørre ut om det er noe du lurer på. Det er veldig mange profesjonelle tatovører som er aktive på forumet, og kan svare på evt spørsmål. Meget bra!

De samarbeider med dyrebeskyttelsen, og har kampanjen “Ink – not mink” som jeg personlig synes er utrolig flott. Les mer om der her: http://www.norsktattoounion.org/Ink,-Not-Mink.html

De jobber nå med å lage en mer utfyllende oversikt over alle medlemmer, slik at man ikke bare har en liste med godkjente tatovører med nettsider, men snart også kan se på bilder og få mer informasjon om hvert enkelt medlem.

Så ta en titt på nettsiden, og delta i forumet.

Takk for at dere leser bloggen vår. Legg gjerne igjen en kommentar til oss, det setter vi kjempepris på.

Electric Linda

Please, leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: