Finger tatoveringer – Ja eller nei?

Mange blir inspirert av de flotte nye freshe bildene som dukker opp på nettsteder som Pinterest av finger tatoveringer. Men husk st de bildene er tatt få minutter etter at tatoveringen er laget. Her er et typisk eksempel på en fersk og flott fingertatovering:

6a00d835803dd069e2019aff5ac559970c

Noen få mennesker er heldige og får et resultat som varer en stund, men de fleste opplever at tatoveringen ikke holder seg sånn som de forventet. Her er et eksempler på hvordan det ser ut etterhvert:

6a00d835803dd069e2019aff5ac595970c

Derfor er det ikke alle tatovører som vil tatovere deg på fingeren. Mange setter krav om at du må ha en viss mengde blekk på kroppen før du får ta på hender/hals mm. Dette på grunn av påvirkninger fra andre, som for eksempel ved et jobbintervju, skole/barnehage, flyplasser mm. Det er ikke alle land du er velkommen inn i dersom du har synlige tatoveringer. Husk også at du faktisk blir eldre, og muligheten finnes at du forandrer mye av dine syn på ting etterhvert som årene går. Det er ikke sikkert du hadde valgt den samme tatoveringen når du runder 40 eller 50 årene. Du kan forvente fordommer fra alle kanter, selv om det er et søtt lite hjerte på fingeren. Det er fortsatt en synlig tatovering som er der for resten av ditt liv.

Har du tatovering på fingrene? Skriv gjerne om dine opplevelser og erfaringer i kommentarene under. Grodde det bra? Har du fått gode eller dårlige tilbakemeldinger? Har du opplevd problemer på grunn av tatoveringen? Er du fornøyd med resultatet idag?

Please, leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: